Plads til alle

Sommerlejr 2019

Hvert år afholdes der i uge 27 fælles sommerlejr, for alle Ashihara Karate Skoler.

Sommerlejren afholdes ved Idrætshøjskolen Bosai, Præstø  www.bosai.dk Sommerlejren afholdes over 4 dage, fra torsdag eftermiddag til søndag middag.

Det er nu muligt at tilmelde sig til året sommerlejr

Tilmelding skal ske på dette link:  http://www.sabakicamp.dk/sabaki_camp_2019_dk.html

Læs artikel fra sommerlejren 2018 på dette link:  karatenews.dk/sabaki-camp-2018

Plads til alle

Hos Ebeltoft Karate Skole er der plads til alle, som ønske at træne Ashihara Karate.

Filosofien bag Ashihara Karate er, at det skal kunne trænes af stort set alle mennesker og træningen skal foregå på en måde, så man ikke kommer til skade, men kan fortsætte med at træne længe.

Denne filosofi forsøger vi i det daglige at leve op til under træningen, men også udenfor træningen.

Ashihara Karate er en sport, der styrker kroppen og den mentale styrke. Samtidig skal det være så effektiv at det reelt kan bruges til selvforsvar.

Vigtigt: Det lærte i klubben må kun bruges i livstruende situationer og klubben accepterere ikke at klub medlemmer bruger teknikker, der trænes i klubben på gaden eller i skolen. Bruges dette vil det føre til øjeblikkelig eksklusion af klubben.

Kalender 1 st. halvår 2019

2 marts

WKF stævne for børn i Randers

9 marts